„Obrotowy” obiegowy piec piekarniczy!

Wyroby wypiekane są w obrotowych stojakach na blachach o wymiarach 600 mm x 400 mm. Niska prędkość doprowadzanego powietrza, jego optymalne rozprowadzenie oraz obrotowe stojaki zapewniają najwyższą jakość pieczenia i równomiernie wypieczone wyroby. Odpowiedni połysk produktów zapewnia oddzielny i wydajny generator pary, który sprawdza się również wtedy, gdy piec pracuje na pełnych obrotach.

Zabudowana garownia z cyfrowo regulowaną klimatyzacją oraz wentylatorem cyrkulacyjnym w seryjnym wyposażeniu. Najwyższej jakości stal nierdzewna spełniająca najsurowsze wymogi higieniczne. Optymalne zużycie energii przy najmniejszej prędkości doprowadzanego powietrza i jego przemyślanym obiegu.

Dane techniczne

Ilość blach 600x400

10

Możliwa ilość komór

1

Szerokość x głębokość

973 x 1240

Wysokość wersji pojedynczej 140/165/200

985

Moc przyłączowa wersji pojedynczej

20,4

Czarny

tak

Classic Design

nie

Wersja Classic

nie

Blachy do UG 500/650/800

20x "600x400"

Blachy do GS 500/650/800

20x "600x400"

Szklany panel sterujący

nie

pdfMINI COMET
broszura DE