bar-piekarnia-Kitzbühel - Wachtel Polska

Nowe popularne miejsce w Kitzbühel: Bastian’s Bar & Bakery

Nowe wyposarzenie dla „piekarzy z pasją” w Austrii

Pod koniec 2019 roku Heiner Kamps i jego żona Ella otworzyli Bar & Bakery w sercu deptaka w Kitzbühel. Nazywają siebie „piekarzami z pasją”, a to więcej niż tylko slogan. Mąka, masło, cukier, drożdże i tylko najlepsze składniki.

W planowaniu nowego sklepu szybko zaangażowano również WACHTEL. Jako producent produktów najwyższej jakości decyzja małżeńska była łatwa: elektryczny piekarnik pokładowy PICCOLO, elektryczny piec konwekcyjny THERMICO PLUS i system COOL RISING® sprawiły, że ich piekarze byli bardzo zadowoleni. Jeśli wejdziesz do baru i piekarni, już zauważysz, że lubią swoją pracę. Sprytna koncepcja, ładny kolor, część wypoczynkowa i piekarnia harmonijnie łączą się.Bei den Planungen des neuen Ladens kam schnell auch WACHTEL ins Spiel. Als Hersteller von qualitativ hochwertigen Premiumprodukten war die Entscheidung für die Eheleute Kamps schnell getroffen: Mit dem Elektroofen PICCOLO, dem Umluftofen THERMICO PLUS und dem COOL RISING® System sind ihre Bäcker mehr als nur zufrieden. Dem Team merkt man die Freude an der Arbeit schon beim Eintreten in das Ladenlokal an. Ein durchdachtes Konzept, schöne Farbgestaltung, Loungebereich und Bäckerei gehen in einander über.

Bastian's jest przeciwieństwem masowej produkcji przemysłowej. Każdy bochenek chleba otrzymuje uwagę, na jaką zasługuje. I to jest kwestia zasady. Ponieważ tylko w ten sposób Bastian's może zapewnić wysoką jakość.

Gdy tylko ktoś spróbuje pierwszy kęs świeżego chleba, chrupiących rogalików lub wyśmienitych ciast, poczuje entuzjazm. Pozwolono nam spróbować samemu i naprawdę możemy powiedzieć: Uważaj - bardzo uzależnia!